Práce online


Dokázali byste žít už bez internetu? Já tedy rozhodně ne. Já totiž internet využívám opravdu každý den, a to hlavně kvůli tomu, že tam mám práci. Jsem doma na home office mě tohle baví. Jsem ráda, že mi šéf dovolil home office, protože mám syna a jsem na syna sama. Proto bych asi měla opravdu veliké problémy, kdybych měla chodit každý den do kanceláře. Navíc stejně v kanceláři pracují jenom přes počítač, kde používám často internet. Takže vlastně tohle také mohu dělat doma? Akorát každý pátek vždycky chodím do kanceláře, abych tam byla na poradě.

Internet mám i v mobilu.

I když poradu také můžu dělat online přes internet, ale raději to je lepší osobně. Protože je to alespoň potkám. Některé své kolegy mě by to nebavilo stále jenom sedět doma a nic nedělat. Tedy ne, že bych nic doma nedělala, ale zase chci být také mezi lidmi. A podle mého názoru nejsem v tomhle sama, je opravdu hodně lidí, kteří chtějí něco udělat, aby jenom neseděli doma. Ale zase je výhoda, že existuje také home office. Pokud máte takové sedavé zaměstnání, kdy pracujete hlavně přes internet, tak si myslím, že právě home office pro vás také bude opravdu nejlepší volba.

Často pracuji na home office.

Samozřejmě, že tohle by se třeba nemuselo líbit úplně všem. Nikdo není na to, aby seděl jenom doma. Někteří lidé chtějí právě chodit do práce, aby si odpočinuli z domu. Protože když přijdou domů, tak je třeba čeká nějaký úklid nebo vaření, nebo také učení se s dětmi. Někoho to nebaví, někdo chce chodit do zaměstnání. A jak využíváte internet? Vy také pracujete na home office nebo třeba přes internet studujete? Můj bratr právě studuje online vysokou školu. Sice je to skvělé, ale stále si myslím, že nic nenahradí. Takovéto denní docházení do školy. A to hlavně, pokud je to vysoká škola. Protože jsem si myslela vždycky, že vysoká škola je náročná a musí tam být člověk opravdu každý den.