Kdy navštívit barbera v Praze


Jen tak pro radost – pohlédli jste ráno do zrcadla a zjistili jste, že vám nevyhovuje váš účes, nebo že váš plnovous vypadá podivně? Takové situace nastávají poměrně často, mnoho mužů se rozhoduje o tom, že navštíví barbera v Praze právě na základě takového zjištění. Profesionální kadeřník se na vás mrkne, a navrhne vám třeba úplně jinou fazónu, než na jakou jste zvyklí. Možná se vám bude líbit kratší sestřih vlasů, možná vám bude vyhovovat pouze knír s bradkou, anebo budete lépe vypadat bez vousů. Barbeři bývají velmi zkušení a umí dobře odhadnout, co dotyčnému bude slušet, a co ne.

barber v Praze

Na dovolenou – před odjezdem na dovolenou mívá mnoho lidí tendenci vypadat lépe, než dosud. Stává se to hlavně u osamělých mužů, kteří by se rádi na cestách seznámili s pohlednou dívkou a k tomu je vzhled fyzického těla a sestřih vlasů také důležitý.

Na svatbu – kdy jindy by měl vypadat ženich co nejlépe, než na vlastní svatbě. Právě tam má příležitost barber prokázat, co umí. Svěřte se mu do péče, aby z vás vytvořil muže k nakousnutí, mimochodem, po svatbě následuje svatební noc, a bude-li se nevěsta milovat s okouzlujícím partnerem, může to přinést krásný zážitek, dobré energie při sexu a možná i narození zdravých potomků, kteří nebudou ovlivněni negativní genetickou výbavou svých rodičů.

stříhání vlasů

Do práce – měníte zaměstnání nebo jste jistý čas nezaměstnaní a věnovali jste mnoho času odpočinku, ale zapomněli jste na svůj zevnějšek? Až se budete ucházet o zaměstnání, měli byste být také upravení, a o to už se postará právě barber v Praze https://thecrownbarbershop.cz/.

Na firemní raut – líbí se vám sekretářka ředitele vaší firmy a chtěl byste se k ní přiblížit a oslovit jí? Proč ne, ale s neupravenými a mastnými kadeřemi to jaksi nebude ono. Samozřejmě, že je důležité oslovit dívku svým charisma a tím, co máte uvnitř, ale to, co je uvnitř také vyzařuje na povrch a koresponduje s vaším vnějším vzhledem.